Diari d'assajos de Cleòpatra. Per Iván Morales.


Teatre Lliure Montjuïc. Espai Lliure - del 6 al 24 de Maig. Una producció de La Brutal.

lunes, 20 de abril de 2015

Assajos. Dia 26.

És l'última setmana a sala. És el moment de cuallar tot el que encara no estigui ferm, per baixar a sala amb el màxim de coses resoltes i poder enfrontar-nos amb calma als imprevistos.


9,30h Repassem el número musical amb l'Anna i la Clàudia. És el dia de festa del Manel. Amb la Mar Orfila comentem temes del so i de la música.

11h Li demano a Clàudia que ataqui, tot i que sigui en fred, el seu monòleg d'inici. Intentem trobar el vincle entre aquest monòleg i el que fa al final del primer acte, buscant reforçar el seu arc dramàtic.

12h Repassem totes les escenes entre la Paola i l'Isabel, mare i filla, del primer acte. Són escenes molt breus, amb diàlegs molt senzills aparentment, però filem prim i busquem el matís exacte. Físsicament, el primer acte demana una tensió concreta, que treballem a conciència. Anna i Clàudia s'esgoten emocionalment, i aquesta és una bona senyal. Intento aprofitar aquest cansament per treballar la seva escena del tercer acte, sense massa èxit. Però ens serveix per entendre l'estat d'aquesta escena una mica millor.

14h Dino amb Rai i David, fem un repàs de les possibles llums de tot l'espectacle. Tenen idees que trenquen algunes de les meves apostes, però crec que les milloren. L'il.luminació de CLEÒPATRA serà de concepte senzill, però de realització complexa. Mentrestant, Jose fa proves de vestuari amb l'Anna i la Clàudia. Demà m'ensenyarà les fotos.

15h Reunió dels equips de TOT PELS DINERS amb el Teatre Lliure per veure les possibilitats de fer els tres espectacles seguits l'últim cap de setmana del cicle. Entenem que és una experiència que demanarà sacrificis artístics, ja que són espectacles molt diferents entre si, i fer-los en un mateix espai implica un tour de force, però estem d'acord en que serà un viatge que val la pena oferir als espectadors: El viatge sencer de Dylan Bravo.

16h Amb Anna Azcona repassem el seu últim monòleg. Trobem un arc emocional que ens sembla interessant. Acabem baldats.


18h Amb la Mireia revisem calendari mentres que Jose, Marc i Álvaro intenten muntar un moble de l'escenografia. Falten peces. Trucada a IKEA.




No hay comentarios:

Publicar un comentario